Special Offers

Find your perfect hotels & Get the best
prices on over 2000 properties
best prices in Albania

See Deals

Newsletters

Join for free and get our Personalized newsletters filled with hot travel deals.

Sign Up

Travel tips

Tips from our travel experts to
make your next trip even
better.

Sign Up
Pronat tona më të preferuara për pushimet tuaja
Prona të vlerësuara shumë për pushimet tuaja verore në Shqipëri
Sarande
Not rated 0 Review
from
100 € /nate
Sarande
Not rated 0 Review
from
95 € /nate
Sarande
Not rated 0 Review
from
89 € /nate
Not rated 0 Review
from
135 € /nate
Destinacionet më të mira
Destinacionet më të njohura për Pushimet Verore
Turnetë tona më të mira promovuese
Përgatituni për një turne zbulimi dhe emocioni me përvojën tonë ekskluzive që premton të zhbllokojë perlat e fshehura të Shqipërisë
28%
Visit Berat & Apollonia Park – Full Day Tour Book now
30%
Visit Blue Eye & Gjirokastra Book now
50 € 35 €
40%
Visit Blue Eye Park - From Saranda Book now

Visit Blue Eye Park - From Saranda

4H - Blue Eye - Syri i Kalter

20 € 12 €
16%
Thermal Springs of Benja - Langarica Canyon - Full Day Tour Book now
11%
Highlights of Albania – 10 Days Book now
1.450 € 1.280 €
14%
Visit Corf Town & Paleokastritsa Book now
92 € 79 €
Makinat më të marra me qira gjatë verës
Rezervoni online një makinë për të zbuluar Shqipërinë dhe për të përfituar zbritje
Sarande
2 Auto
from
35 € 20 € /dite
Sarande
5 Manual 3 4
from
45 € 35 € /dite
Gjirokaster
5 Manual 3 4
from
48 € 40 € /dite
Gjirokaster
5 Manual 3 4
from
45 € 35 € /dite
Gjirokaster
5 Manual 3 4
from
48 € 40 € /dite
Sarande
5 Manual 3 5
from
48 € 35 € /dite
Sarande
5 Manual 3 4
from
45 € 35 € /dite
Sarande
5 Manual 2 4
from
45 € 35 € /dite
Lexoni të rejat e fundit nga blogu ynë
Merrni lajmet dhe historitë më të fundit rreth Pushimeve Verore në Shqipëri

The day on Paris

From the iconic to the unexpected, the city of San Francisco never ceases to...

Pure Luxe in Punta Mita

From the iconic to the unexpected, the city of San Francisco never ceases to...

All Aboard the Rocky Mountaineer

From the iconic to the unexpected, the city of San Francisco never ceases to...

City Spotlight: Philadelphia

From the iconic to the unexpected, the city of San Francisco never ceases to...

Tiptoe through the Tulips of Washington

From the iconic to the unexpected, the city of San Francisco never ceases to...

A Seaside Reset in Laguna Beach

From the iconic to the unexpected, the city of San Francisco never ceases to...
Dëshironi të bëheni një udhërrëfyes profesionist turistik
Bashkohuni me më shumë se 700 vendas dhe 1200+ kontribues nga qytetet shqiptare

Klientët tanë të kënaqur

Donald GB

Donald GB

Faucibus tristique felis potenti ultrices ornare rhoncus semper hac facilisi Rutrum tellus lorem sem velit nisi non pharetra in dui.

Eva CH

Eva CH

Faucibus tristique felis potenti ultrices ornare rhoncus semper hac facilisi Rutrum tellus lorem sem velit nisi non pharetra in dui.

Charles FR

Charles FR

Faucibus tristique felis potenti ultrices ornare rhoncus semper hac facilisi Rutrum tellus lorem sem velit nisi non pharetra in dui.